Rustdag – Serencourt-le-Grand | Dag 16

Ook op het gebied van rustdagen maken we progressie. Ten opzichte van onze eerste, hebben we het plan beter uitgewerkt; een goede camping, mooie omgeving en uitslapen!

Als we rond half elf op onze matjes loungen voor de Hubba Hubba, komt de gastvrouw naar ons toe en vraagt of we een lift naar de supermarkt willen. Merci, dat willen we zeker. In een tel zijn we relatief fatsoenlijk aangekleed en dat is maar goed ook. We worden per luxe BMW Cabrio door de verschillende dorpen gereden. We kopen ruim in om de komende anderhalve dag verzekerd te zijn van brood en avondeten. Terug op de camping vervolgen we waar we mee bezig waren, benen omhoog.

Op het enige gebouw dat op het terrein staat zit beneden schoon sanitair en boven een speelkamer met boeken, poolbiljart, tafeltennis en een wifi waar we niets mee kunnen. We buiten de beperkte faciliteiten goed uit en met Jolanda als Tafeltennis-kampioen en Ewout als poolster, gaan we uitgerust slapen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *