Serencourt-le-Grand – Vendeuil | Dag 17

Tringggg. Wakker worden! Werken, jullie Pelgrims! Genoeg gerust!!!!! TRINGGGGGGGG!!!

We gaan vandaag weer eens creatief om met de route: via betrouwbare bronnen moeten we de verlaten spookstad Tergnier mijden. Onze Lightfoot Guide zegt: “This is a long section arriving in one of the least attractive towns on the route. Tergnier is a former railway hub with a limited choice in accommodation and most of them are very poor”.

Aantrekkelijker kan je een stad niet promoten. Wij kunnen inderdaad – op afstand – geen accommodatie vinden en besluiten anders te lopen: Via Serencourt-le-Grand naar Vendeuil. Dit is dan een kleine etappe, zodat we morgen in een keer door kunnen naar Laon.

Doordat we nu op kaart en kompas lopen, houden we de wat grotere wegen aan en snellen de dag door. We arriveren aan het begin van de middag en verlengen onze rustdag een beetje. Morgen staat er een lange tocht voor de deur!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *