Besançon – Etalans | Dag 37

Door de klim van gisteren hebben we wat kilometers van de route vandaag afgesnoept. We volgen de eerste kilometers de rood met witte GR-route door het bos. GR zal wel een afkorting zijn voor een Frans vloekwoord want we lopen anderhalf uur, zien alle kanten van het bos maar schieten er bar weinig mee op. Dat we al de hele ochtend teren op een zak chips helpt niet mee.

In Saone vinden we een bakker die ook in vakantietijd zijn vak verstaat en open is.

Met een volle buik en wat nieuwe voorraad gaan we verder. De resterende twintig kilometer stoppen we bij ieder kerkhof dat we tegenkomen. We hebben geleerd dat er altijd schoon water te vinden is en vullen onze waterzakken bij.

Met dertig kilometer aan de haak stoppen we in Etalans.

Het telefoongesprek dat ons een hotelkamer moest opleveren, was faliekant mislukt. Zonder enig geloof lopen we toch maar naar het hotel. Er hangt een bordje dat ze gesloten zijn, de deur staat gewoon open en als we de gang doorlopen, zit er in het slot van kamer 4 een sleutel met een briefje: Pèlerins

Het zal wel goed zijn. Slaap lekker.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *