Schrijven is schrappen

Schrijven is schrappen

Vanmorgen was ik het stralende middelpunt in de sfeervolle boskapel in Zeist. Omringd door mijn dierbaren en trouwe lezers kattenharen ontving ik het eerste exemplaar van Slordig afgehechte draden uit handen van Manon Uphoff en Iris van Vliet Wilfred of Wilbert van PostNL.

De bundel is vanaf morgen niet verkrijgbaar bij iedere lokale boekhandel. De komende weken tour ik langs de grotere bibliotheken voor een korte voordracht en signeersessie ga ik verder met schrijven.


In het voorjaar van 2021 vond de Cursus Schrijven 2021 plaats, georganiseerd door de ILFU Academy in Utrecht. De docenten, Manon Uphoff en Iris van Vliet gaven schrijfopdrachten, lieten filmfragmenten zien en bespraken tekstfragmenten uit literaire werken. Iedere cursist ging aan het werk met een zelfgeschreven of vertelde anekdote. Ik heb tijdens deze cursus het kort verhaal ‘Sustaas‘ geschreven. Lees dit kort verhaal hier.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *